Het verhaal van schrijfster Roxane van Iperen | 't Hooge Nest
May
5
2:30 PM14:30

Het verhaal van schrijfster Roxane van Iperen | 't Hooge Nest

Wees welkom bij het verhaal van Roxane van Iperen. Op 5 mei vieren we de vrijheid. We leven al bijna driekwart eeuw in vrede, en soms vergeten we hoe duur bevochten die vrijheid is. Op deze dag wil De Groene Afslag graag stilstaan bij de hardvochtige onderdrukking in de Tweede Wereldoorlog, maar vooral ook bij de moed van de mensen die ertegen opstonden.

View Event →
GREEN SUMMER FESTIVAL JULI 2019
Jul
26
to Jul 28

GREEN SUMMER FESTIVAL JULI 2019

In het laatste weekend voor de zomervakantie wordt de hele Groene Afslag omgetoverd tot 1 groot festivalterrein. Workshops, openluchtvoorstellingen, kooksessies, dieren knuffelen, proeverijen, de natuur ontdekken, bier brouwen, een insectenconcert, fermenteren, aanschuif-avonden aan lange tafels onder de bomen en nog veel meer. Laat de zomer maar komen!

View Event →
CIRCULEREN KUN JE LEREN SEPTEMBER 2019
Sep
9
to Sep 18

CIRCULEREN KUN JE LEREN SEPTEMBER 2019

Vanaf het nieuwe schooljaar 2019-2020 starten we bij De Groene Afslag met onze vaste scholenprogramma. Met duurzame leermaterialen, coole workshops en interactieve middelen. Onder leiding van een lange lijst doorgewinterde green education professionals. Bestuur je, ga je naar, of geef je les aan een school in ‘t Gooi en wil jij ook inhaken? Bel ons snel voor meer informatie!

View Event →

OPENING WEEK
Feb
15
to Feb 22

OPENING WEEK

Vanaf vrijdag 15 februari is De Groene Afslag dagelijks geopend. Van 09.00 tot 18.00 uur. Ook in het weekend.Na 18.00 uur worden alle ruimtes gebruikt voor besloten evenementen en partijen.

Behalve een plek voor horeca, werken en vergaderen, wordt De Groene Afslag ook bij uitstek een locatie voor bijzondere evenementen. Denk aan workshops, films, festivals, educatieve scholenprogramma’s, aanschuiftafel-avonden, markten en nog veel meer. Bovendien kunnen lokale initiatieven er hun thuishonk vinden, bijvoorbeeld in samenwerking met onze buren van De Altijd Werkplaats; een werkplaats waar iedereen die energie (over) heeft welkom is: gepensioneerden, mensen die ‘tussen 2 banen zitten’, scharrelondernemers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, statushouders, jong volwassenen met ‘keuzestress’ tussen school of werk etc. De AltijdWerkplaats verbindt mensen waarbij we vooral goed willen doen voor groen.

GRAAG TOT SNEL

View Event →