Back to All Events

OPENING WEEK


  • De Groene Afslag 111 Amersfoortsestraatweg Laren, NH, 1251 AV Netherlands (map)

Vanaf vrijdag 15 februari is De Groene Afslag dagelijks geopend. Van 09.00 tot 18.00 uur. Ook in het weekend.Na 18.00 uur worden alle ruimtes gebruikt voor besloten evenementen en partijen.

Behalve een plek voor horeca, werken en vergaderen, wordt De Groene Afslag ook bij uitstek een locatie voor bijzondere evenementen. Denk aan workshops, films, festivals, educatieve scholenprogramma’s, aanschuiftafel-avonden, markten en nog veel meer. Bovendien kunnen lokale initiatieven er hun thuishonk vinden, bijvoorbeeld in samenwerking met onze buren van De Altijd Werkplaats; een werkplaats waar iedereen die energie (over) heeft welkom is: gepensioneerden, mensen die ‘tussen 2 banen zitten’, scharrelondernemers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, statushouders, jong volwassenen met ‘keuzestress’ tussen school of werk etc. De AltijdWerkplaats verbindt mensen waarbij we vooral goed willen doen voor groen.

GRAAG TOT SNEL