Back to All Events

PAASEIEREN ZOEKEN

  • Groene Afslag amersfoortsestraatweg 111 Laren (map)

Ei ei ei…ben jij erbij?

Kom jij ook de lekkerste Tony Chocolonely paaseitjes zoeken op Eerste Paasdag, zondag 21 april 2019? Om 10.30 uur geven we het startschot voor een ouderwets wedstrijdje hide-and-seek. Ben er als de kippen bij, want gevonden = gevonden!

Op ons terrein van wel 2000 M2 verstoppen we een heleboel Tony chocolade eitjes. Papa en mama, opa en oma mogen uiteraard meezoeken, maar…het restaurant is ook open voor een vers gezette kop koffie en huisgemaakte taart.

Neem je eigen mandje mee, wel zo duurzaam. (max. 10 eitjes per kind, zo krijgen we geen scheve gezichten)

Ben je erbij? Meld je aan via het Facebook event

https://www.facebook.com/events/371472370363554/

Earlier Event: April 19
VRIJDAGMIDDAGBORREL