Back to All Events

LEZING VOETEN OP AARDE

  • De Groene Afslag amersfoortsestraatweg 117 Laren Nederland (map)

Wees welkom bij de lezing voeten op aarde

Deze lezing gaat over jouw voeten. Loop je wel eens op blote voeten?

Op blote voeten lopen? Waarom zou ik dat überhaupt willen? De meeste mensen met disfunctionele voeten hebben (nog) geen pijn in de voet ....... maar als je voetholte is afgevlakt, zullen ze na voldoende tijd pijn gaan doen. Waarom? Omdat de voetboog de sleutel is tot een stabiele voet en aangeeft dat de intrinsieke voetspieren werken om stabiliteit te creëren en het bindweefsel te beschermen tegen overbelasting.

Ik draag goede stevige schoenen; dat is toch goed? Hoe meer tijd je doorbrengt in ondersteunende, stijve schoenen, hoe groter de kans dat je voetpijn begint te krijgen.

Net zoals het niet slim zou zijn om te wachten tot je auto uit elkaar valt om hem te repareren, is wachten tot je voeten pijnlijk worden een minder slimme wijze om je lichaam te behandelen. Kom naar deze lezing en leer te werken aan kracht en mobiliteit van je voeten.

Wellicht ga je na deze lezing toch meer tijd op blote voeten doorbrengen en de overstap maken van schoeisel naar op blote voeten lopen...

Earlier Event: May 19
NESTKASTJES, CREATIEF MET RESTHOUT
Later Event: June 9
CREATIEF MET RESTHOUT - VADERDAG