Back to All Events

GRACHTENFESTIVAL BIJ DE GROENE AFSLAG

GRACHTENFESTIVAL Ieder jaar in augustus vindt tien dagen lang het Grachtenfestival plaats. Hét zomerfestival voor klassieke muziek, jazz en muziek uit andere culturen, waarbij jonge musici van over de hele wereld je verrassen met hun eigen muzikale verhaal. Wie de rising stars wil leren kennen, komt naar het Grachtenfestival! Verleden, heden en toekomst komen samen in eigentijdse combinaties van musici, genres en locaties. Daarbij dient de stad Amsterdam, van oost tot west en van noord tot zuid, als decor. Met meer dan 250 concerten op 90 verschillende locaties.

Op zaterdag 17 augustus strijkt het Grachtenfestival neer bij De Groene Afslag met volgende programma:

11.00 en 13.00 uur Flamenco Familievoorstelling

Dans mee met Jeff & Conchita! Dit dynamische duo neemt jong en oud mee naar de wereld van de opzwepende flamenco. Expressieve dans, zand, water en vurig gitaarspel: twee jonge talentvolle kunstenaars dagen elkaar uit in deze energieke familievoorstelling. Vergeet niet je feestelijke kleding aan te trekken: na afloop geeft Conchita een korte workshop flamencodans onder de muzikale leiding van Jeff!

16.00 uur VOORSTELLING BETWEEN US DOOR MASCHA & JEFF

Mascha van Nieuwkerk en Jeff Heijne spelen op zaterdag 17 augustus om 16:00 uur hun nieuwe programma: 'Between Us'. Een programma waarbij de twee totaal verschillende muzikale achtergronden van deze twee topmusici samenkomen.

Combineer je komst met een heerlijk Groene Afslag lunchbuffet voor €15 per volwassene en voor kids de helft. Bezoek je even onze evenementen Facebookpagina om te melden dat je komt? >> https://bit.ly/2LSEKfh