Vier je Feestje bij De Groene Afslag

Een feestje bij De Groene Afslag geven, dat kan in verschillende soorten, maten, kleuren en smaken. De locatie is ook niet mis. De Groene Afslag is omringd door groen met binnen- en buitenruimtes. Onderaan afslag 8 van de A1 middenin ‘t Gooi en ook middenin het land, met genoeg parkeerplaatsen voor vrienden van verderaf en een bushalte om de hoek.

Knusse verjaardag op zondagmiddag

Voor de kleinere groepen die koffie met een gebakje komen nuttigen in het weekend is ons Boudoir een fijne plek. Deze gezellige ruimte zit direct aan het restaurant en heeft zitplek voor 25 gasten. Wij regelen de hapjes en drankjes en de zaalhuur strepen wij weg als de bijeenkomst binnen onze reguliere openingstijden valt.

Maar het kan nog feestelijker …

Bouw een groot feest bij De Groene Afslag op ons eigen stadsstrand ‘Corona Beach.’ De perfecte plek tussen het groen voor verjaardagen op blote voeten, buurtbbq’s, afstudeerfeestjes, optredens, bekakte en minder bekakte borrels.

Proosten jullie overdag?

Dan is Corona Beach tussen 10.00 en 17.00 te boeken voor €350,-. Voor €40,- per persoon zit daar een heerlijke lunch bij en onbeperkt drankjes. Ja, dat geldt ook voor de alcoholische versnaperingen.

Komen jullie ‘s avonds feesten?

Ergens tussen 17.00 en 23.00 uur? Daar hoort natuurlijk een gezellige BBQ bij die je boekt voor €65,- per persoon, met onbeperkt drankjes. Verwen je gasten extra door dit uit te breiden met een borrelplank of snacks uit de frituur. Het leuke is, bij deze optie strepen wij de zaalhuur weg. Te boeken vanaf 40 personen.

Stuur voor het organiseren van een groter feest of BBQ op Corona Beach een mail naar doejeding@degroeneafslag.nl. Wil je in het weekend in ons Boudoir komen zitten, mail dan naar weeswelkom@degroeneafslag.nl.