Terug naar alle evenementen

Pop-up diner bij De Groene Afslag

  • De Groene Afslag 117 Amersfoortsestraatweg Laren, NH, 1251 AV Netherlands (kaart)

Proef de weelde die de plant based keuken te bieden heeft tijdens de pop-up diners van De Groene Afslag. Tijdens deze avond serveren chefs Graham Sydney en Sheila Struyck een heerlijk 4-gangen menu met groenten in de hoofdrol. 

Datum: zaterdag 23 september
Tijd: 18.30 - na het dessert
Plaats: De Groene Afslag
Prijs: €40,- p.p. exclusief drankjes
Het diner is zoals altijd bij De Groene Afslag helemaal plant based.

Reserveren gaat zo:

  • Op de home-pagina van onze website staat een oranje knop van Formitable, klik hierop.

  • Selecteer dan de datum waarop jij wilt komen eten.

  • Dan komt het diner als optie tevoorschijn en kan je direct reserveren en afrekenen.

Eerdere gebeurtenis: 22 september
Vrijdag 22 september zijn wij gesloten
Latere gebeurtenis: 1 oktober
DE BIOLOGISCHE MARKT