Terug naar alle evenementen

23 SEPTEMBER | Theatercollege Woongeluk

  • De Groene Afslag 117 Amersfoortsestraatweg Laren, NH, 1251 AV Netherlands (kaart)

Gelukkig wonen, gelukkig leven!

Wist je dat een kwart van de Nederlanders zich niet thuis voelt op de plek waar ze wonen? Dat is zonde als je bedenkt dat al gauw de helft van het inkomen opgaat aan woonlasten en men het grootste deel van de tijd thuis is.

Mark Teeuwissen is ondernemer, spreker en trainer in woongeluk. In zijn theatercollege Woongeluk neemt hij het publiek mee op een inspirerende, interactieve reis naar meer woongeluk. Met ervaringen uit zijn eigen woonverleden en de huidige woonsituatie ontdek je hoe je zelf met kleine, bijna kosteloze aanpassingen direct stappen kunt zetten naar meer woongeluk.

Het theatercollege Woongeluk bestaat uit een prachtige mix van eyeopeners, wetenschappelijke feiten, handige inzichten, illustratieve anekdotes, korte interactieve opdrachten, en vooral ook mooie en openhartige persoonlijke verhalen van de deelnemers zelf.

Mark Teeuwissen benadert wonen als een bron van geluk en welzijn. Hij baseert zijn visie op inzichten uit de omgevingspsychologie en wetenschappelijk onderzoek naar geluk en is ervan overtuigd dat het creëren van een fijn thuisgevoel een belangrijke voorwaarde is voor een gelukkig leven. Hij ziet het dan ook als zijn missie om meer woongeluk binnen handbereik te brengen door het optimaliseren van de directe woonomgeving.

Programma highlights:
Inzichten in de sleutelfactoren die het gevoel van thuis zijn beïnvloeden. 
• Praktische tips en concrete strategieën voor een gelukkige woonomgeving. 
• Interactie, oefeningen en inspirerende voorbeelden om zelf aan de slag te gaan.
• Aan het einde van de avond hebben deelnemers de eerste stappen gezet richting meer woongeluk.

Datum: maandag 23 sept 2024
Tijd: 19.15 – 21:00 uur

Plaats: De Groene Afslag
Prijs: € 15,50 incl. koffie/thee. 
Tickets: https://bit.ly/4el6Dr2

Eet je mee? Van 18.00 tot 19.00 uur serveren we een plantaardige daghap voor € 15,00 p.p. Reserveer je plek via de website www.degroeneafslag.nl