In december 2024 verscheen het lees- en doeboek ‘Lekker is dat – duurzaam koken kun jij ook’ van Sheila Struyck, onze vaste pop-up gast. Samen met Graham Sydney, chef bij De Groene Afslag, die er veel in voorkomt, kookt ze daarom een pop-up diner in De Groene Afslag.
Het 4-gangen menu is geïnspireerd door het seizoen en onze eigen streek. Verwacht tussen de gangen door smakelijke anekdotes en handige informatie over de gerechten en hun bereiding. Daar kun je thuis dan direct weer mee aan de slag!
Neem je boek mee, of koop het ter plekke, en je krijg een welkomstdrankje van het huis.
Datum: vrijdag 14 maart 2025
Tijd: inloop vanaf 19.00 uur, aan tafel om 19.15 uur
Prijs: 4-gangen plantaardig diner, excl. drankjes €45,- p.p.
Reserveren via http://degroeneafslag.nl?ft-ticket=3c40b148