FLEXWERKABONNEMENTEN
IN DRIE KLEUREN GROEN

Voor een werkplek in het circulaire en mooiste slooppand van het westelijk halfrond, te weten: De Groene Afslag te Laren, de werktuin voor de Wereld van Morgen. We hebben 100 best wel unieke werkplekken, 75 vaste en 25 flexibele. Dus volop ruimte voor al die groene gangmakers die geloven in duurzame kruisbestuiving. De vaste werkplekken zijn voor bedrijven die bij ons hun postadres hebben en zitten in de tweede zone van het gebouw. We zijn daar streng aan de poort en nodigen alleen bedrijven uit die vooroplopen in de duurzame, circulaire economie.

Met flexwerkers - het woord zegt het al - zijn we iets flexibeler. Flex-ers kunnen volop terecht kunnen in de drie kamers vlak bij het café. Handig, want in de openbare ruimte stroomt het steeds vaker vol. In de flex-kamers heb je een eigen bureau en een prettige bureaustoel. Je zit vlak bij het gezoem van de bijenkast die De Groene Afslag is, maar hebt meer rust en privacy èn beter internet dan de gewone werkbijen in het café.

LICHTGROEN

Je komt gemiddeld 1 dag in de week werken à raison van 88 euro per maand.

MOSGROEN

Je komt zo’n 2 dagen in de week à raison van 111 euro per maand bij ons werken.

DONKERGROEN

Je bent maximaal 3 dagen in de week welkom à raison van 133 euro per maand.

Alle prijzen zijn ex. BTW. Als je nog vaker wilt komen word je zo ongeveer een ‘vaste‘ tijdelijke bewoner en dan gelden andere tarieven en vooral andere voorwaarden. De Groene Afslag gaat je in principe niet controleren hoe vaak je komt, maar vertrouwt op je eerlijkheid en fair use. Dat geldt ook voor het gebruik van het internet en de centrale printer. 

Wil je meer weten? Lees dan even het contract dat je hier kan downloaden (eerst even downloaden, dan is deze invulbaar). Wil je lekker komen flexen, mail dan het getekende contract naar DOEJEDING at DEGROENEAFSLAG.NL.