Terug naar alle evenementen

14 OKTOBER | De Aanschuiftafel met Barbro

  • De Groene Afslag 117 Amersfoortsestraatweg Laren, NH, 1251 AV Netherlands (kaart)

Allemaal leuke mensen daar bij De Groene Afslag, dat heb je natuurlijk al vaker gezien. Mensen waarbij je graag een keer spontaan aan zou willen schuiven. Gewoon om te horen hoe ze er verzeild zijn geraakt, waar ze zich mee bezig houden en hoe ze dat doen, groener of minder groen leven. Een ander zijn of haar verhaal horen en geïnspireerd weer naar huis. Deze maandag is er daarom de aanschuiftafel. En wie weet doen we dit dan, omdat het goed bevalt, wel vaker.    

Datum: maandag 14 oktober 2024
Tijd: 18.00 – 20.00 uur
Plaats: De Groene Afslag
Prijs voor de daghap: € 15,00, alleen aanschuiven kost niets, meld je hiervoor aan via weeswelkom@degroeneafslag.nl. Eet je mee? Reserveer dan de daghap via www.degroeneafslag.nl. en vermeld in de notitie dat je voor de aanschuiftafel komt.

De aanschuiftafel is een initiatief van Barbro van der Ham
Barbro heeft een groen hart en houdt ervan nieuwe dingen uit te proberen. Daarnaast helpt zij ondernemers op een natuurlijke manier hun duurzame missie uit te dragen en daardoor hun impact te vergroten. Haar overtuiging is dat geldverdienen én iets goeds voor de wereld doen wél kan.

Geboren in Zweden, voelt ze zich sterk verbonden met de natuur en het buitenleven. Dit vormt de basis van haar energie en levenswijze. Daarnaast heeft ze van jongs af aan een interesse in geld, mede door de spaarzame aard van haar ouders. Toen ze begon met ondernemen, deed ze dat voornamelijk praktisch en naast de zorg voor haar vier kinderen. Ze nam ondernemers de administratie en belastingaangiften uit handen, en merkte dat veel ondernemers financieel slecht voor zichzelf zorgden omdat ze zich volledig richtten op hun maatschappelijke doelen en het verdienen van geld niet verenigbaar vonden met hun idealen.

Ze gelooft echter in een wereld waar genoeg is voor iedereen en waarin waarde wordt toegevoegd in plaats van onttrokken. Ze begon zich te verdiepen in het concept van 'genoeg', het arrigato-principe, en las inspirerende boeken zoals 'The Soul of Money' van Lynne Twist. Ze volgde workshops en opleidingen op het gebied van geld, natuur, en duurzaamheid, en integreerde deze drie passies in haar missie.

Nu helpt ze anderen om te leven en ondernemen vanuit hun eigen ondernemerskracht, afgestemd op hun natuurlijke strategie en een wereld van genoeg. Ze zet hierbij al haar opgedane kennis en ervaringen in om anderen te ondersteunen in hun zoektocht naar een balans tussen geld verdienen en iets goeds doen voor de wereld.