Corona Kronieken #2 - Wat kan nog wel?

De laatste weken vergen zoveel aanpassingsvermogen en flexibiliteit, daar kan geen spuitbus WD-40 smeermiddel tegenop. Wij hebben daarom even op een rijtje gezet wat nog wel kan, want bij ons is het glas kombucha half vol. Voor welke 10 punten kunnen we de groene loper nog wél voor je uitrollen?:

𝟭. Ma t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur geopend voor ontbijt, koffie & taart, lunch, vroege borrel. In het weekend zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

𝟮. Bijeenkomsten tot 30 pax. Hybride en online 𝗭𝗢𝗢𝗠 & 𝗧𝗘𝗔𝗠𝗦 meetings (mail naar doejeding@degroeneafslag.nl)

𝟯. 𝗙𝗟𝗘𝗫𝗪𝗘𝗥𝗞𝗘𝗡, op een gedeelde flexplek of een eigen ruimte.

𝟰. Vanaf december is ons restaurant 𝗘𝗟𝗞𝗘 𝗭𝗢𝗡𝗗𝗔𝗚 geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

𝟱. Elke 1e & 3e zondag van de maand 𝗕𝗜𝗢𝗟𝗢𝗚𝗜𝗦𝗖𝗛𝗘 𝗠𝗔𝗥𝗞𝗧 (m.u.v. 2 januari)

𝟲. Dagelijks verse 𝗘𝗥𝗪𝗧𝗘𝗡𝗦𝗢𝗘𝗣 ‘et sa garniture’ TO GO.

𝟳. Wij hebben zondag 5 december biologische markt en 19 december 𝗞𝗘𝗥𝗦𝗧𝗠𝗔𝗥𝗞𝗧 (buiten). Wil je aansluiten met jouw biologische / duurzame / lokaal geproduceerde cadeaus en lekkernijen, zie onze website bij agenda voor details.

𝟴. Het 𝗙𝗘𝗘𝗦𝗧𝗗𝗔𝗚𝗘𝗡 𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟 online, voor jou en je collega’s, zie www.feestdagenfestival.nl voor alle ins & outs.

𝟵. School for Change, die wegens succes de master course 𝗘𝗖𝗢𝗡𝗢𝗠𝗜𝗖𝗦 𝗳𝗼𝗿 𝗖𝗛𝗔𝗡𝗚𝗘 vanaf 10 december weer uitrolt.

𝟭𝟬. Maak er een museumbezoek van, compleet met de tentoonstelling van 𝗥𝗼𝗺𝗯𝗼𝘂𝘁 𝗢𝗼𝗺𝗲𝗻.

Enne, punt 11, elke donderdag, vrijdag en zaterdag het lekkerste zuurdesembrood van ‘t Gooi bij Het Graanschap. Wees welkom! 💚