De keuken is toe aan verandering. Onze manier van eten put het leven op onze planeet in toenemende mate uit. De flora en fauna heeft het zwaar te verduren, de biodiversiteit neemt af, de oceanen verzuren, waterschaarste neemt toe en de aarde warmt op. Wij vinden dat het tijd is voor verandering en willen de krachten bundelen om samen verschil te maken in de voedseltransitie.
De Veranderschool (van De Groene Afslag) en plant-based voorlopers Femke van den Heuvel en Sheila Struyck lanceren Het Groene Clubhuis voor Voedselveranderaars. Een plek waar gelijkgestemde (semi) professionele koks, chefs, opleiders, cateraars en serieuze liefhebbers elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over de duurzame keuken. We dagen elkaar uit en vullen elkaar aan hoe we lekker kunnen blijven eten en tegelijkertijd rekening houden met alles dat groeit en bloeit op deze planeet. In Het Clubhuis leren we van en met elkaar: kennis, kletsen en (demo)koken.
Datum: maandag 11 november 2024
Tijd: 17.45 - 21.00 uur
Locatie: De Groene Afslag
Investering: € 35 incl. plant-based daghap om 18.30 uur
Aanmelden via https://bit.ly/3Y6Oaah