Terug naar alle evenementen

15 APRIL | Lezing rondom kampvuur Living Natural Law

  • De Groene Afslag 117 Amersfoortsestraatweg Laren, NH, 1251 AV Netherlands (kaart)

'Niemand is een binnenmens’….zo'n mooie, simpele reclame van een outdoormerk. Zo waar en tegelijkertijd vinden we het vaak lastig om te leven: niet alleen om meer buiten, in de natuur, te zijn, maar vooral om onze meest natuurlijke essentie te leven.

Oorspronkelijke volkeren van de wereld weten dit niet alleen, maar leven het. De waarden die in deze volkeren geleefd worden, hun wereld- en mensbeeld staan centraal deze avond.

Deze avond komen wij rond het vuur samen om van de wijsheden van o.a. de Anishinaabe (Native Americans), Aboriginal (Australië) en Sasak (Indonesië) te leren en onderzoeken we hoe we hun inzichten praktisch kunnen maken in ons eigen westerse leven.

En misschien ontdekken we wel dat we uiteindelijk toch minder ver van deze waarden staan dan we soms denken...

Vivienne nodigt ons uit rond het kampvuur en neemt ons mee op reis.

Over Vivienne
In de afgelopen 7 jaar, heeft Vivienne een behoorlijke reis gemaakt als sociaal ondernemer. Na 22 jaar veranderingen te hebben begeleid in het bedrijfsleven, begreep zij ineens (pas) wat de èchte transformatie is, toen zijn de film Down to Earth zag. Vanaf toen was er een VOOR en een NA leven…. Vivienne was zo gegrepen door de wijsheden van alle oorspronkelijke volkeren over de hele wereld, die met één stem spraken. Zij werd vrijwilliger bij Down to Earth en had de eer op een leadership journey uitgenodigd te worden bij de Anishinaabe in Michigan. Dit was het begin van een diepe herinnering van ons meest oorspronkelijke, essentiële, natuurlijke 'mens zijn’. Vele puzzelstukjes vielen in elkaar. Als je je eigen pad gaat volgen, dan weet het leven je steeds beter te vinden…Over deze zoektocht, met veel vallen en opstaan, heeft zij een boek geschreven ‘Living Natural Law’. Mocht je meer willen weten over Vivienne haar reizen en zoektocht via haar blogs, dan kun je terecht op: www.vivubuntu.com

Datum: maandag 15 april 2024
Tijd: 19.00 – 21:00 uur
Plaats: De Groene Afslag
Prijs: €15,50 incl. koffie/thee.
Tickets via https://bit.ly/3vit3Yx

Neem een dekentje mee of zorg dat je goed bent ingepakt want de avond vindt plaats rond een kampvuur

Daghap Van 18.00 tot 19.00 uur serveren we een plant-based daghap voor € 17,50 p.p. Eet je mee? Reserveer je plek via de website www.degroeneafslag.nl