Terug naar alle evenementen

26 JULI | Muziek bij De Groene Afslag | Susan Jane Rose

  • De Groene Afslag 117 Amersfoortsestraatweg Laren, NH, 1251 AV Netherlands (kaart)

ZOMER BIJ DE GROENE AFSLAG
Zomer bij De Groene Afslag betekent maximaal genieten van ons groene terras. Chillen tussen de bomen met een plantaardige lunch of verkoelende limonade. Iedere vrijdag is er van 17 tot 19 uur live muziek op het terras en op de zondagen steken wij onze onvolprezen plantaardige BBQ aan. Én er komt een super-de-luxe cocktailkaart.

LIVE MUZIEK OP VRIJDAG - Susan Jane Rose
Susan Jane Rose (Amsterdam, 1979, “Susan Jenny Zeegers”) is een Nederlandse singer-songwriter met een soulvolle stem. Haar nieuwe nummers gaan over de binnenwereld. De huidige, zeer snel veranderende wereld om ons heen zorgt voor veel onrust en dwingt mensen om naar binnen te gaan. Wie ben je eigenlijk? Wil je meegaan in wat je om je heen ziet gebeuren? Past dat wel bij jou? Wat gebeurt er ín jou? In jouw binnenwereld?

Op het moment werkt Susan aan een tweede Engelstalig album genaamd “Inner Peace”. Ook werkt zij aan een Nederlandstalige EP genaamd “Alleen”.

Susan is geïnspireerd door een veelheid aan muziekstijlen en krijgt vaak van haar publiek te horen dat zij stijlelementen van Stevie Wonder, Norah Jones, India Arie, Lizz Wright en Eva Cassidy in haar werk terughoren.

Datum: vrijdag 26 juli
Tijd: 17.00 - 19.00 uur
Locatie: op het groenste terras van 't Gooi bij De Groene Afslag
Gratis toegang!

Eerdere gebeurtenis: 7 juli
7 JULI | Free Voices zingt Diepe Liefde