De Groene Afslag is iedere vrijdagavond geopend om te genieten van een twee-, drie- of viergangen diner. Wijntje erbij of een lokaal 0.0 biertje en het uitje is compleet. Het diner serveren wij vanaf 18.00 uur en je bent vooraf al hartstikke welkom voor een borreltje, ook bekend als de vrijmibo.
Het menu is iedere week anders en iedere week een verrassing, want de chef kookt met de seizoenen. Je kan kiezen uit:
• 4-GANGEN DINER € 44,50 of los:
Voorgerecht € 9,50
Tussengerecht € 13,50
Hoofdgerecht € 20,50
Dessert € 9.50
Minimale besteding is €20. Alles wat uit onze keuken komt is plantaardig en de prijzen zijn exclusief drankjes. Wij vragen bij de reservering een kleine aanbetaling. Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, kosteloos annuleren kan tot 48 uur van tevoren.
Klik hier voor de reserveringstool pop-up en kies de juiste datum.
ps. Wij zijn ook iedere maandagavond geopend en dan wordt er een gezellige daghap geserveerd.