Programma van Het Groene Clubhuis

Iedere maandagavond zijn wij Het Groene Clubhuis. De plek voor alle groene bolletjes om de week goed te beginnen en elkaar te inspireren. De Groene Afslag blijft dan langer open, je kan aanschuiven bij de daghap, er staat een lezing, workshop oid op het programma of je kan vergaderen met je clubje zonder clubhuis.

Dit staat in september en oktober op de maandagavond gepland bij De Groene Afslag:

16 september
De aanschuiftafel met Barbro van der Ham 🍽
Er komen alleen maar leuke mensen bij De Groene Afslag! En hoe leuk is het als tussen jullie wat kruisbestuiving tussen ontstaat. Dus schuif aan en ontmoet.

16 september
Lezing plantaardige voeding door Valentine Dillisse πŸ₯—
Want hoe zit dat nou met plantaardig eten, of vegan? Waarom is het goed voor je en waarom zou je het eigenlijk doen?

23 september
Het theatercollege over Woongeluk 🏑
Mark Teeuwissen is ondernemer, spreker en trainer in woongeluk. In zijn theatercollege Woongeluk neemt hij het publiek mee op een inspirerende, interactieve reis naar meer woongeluk.

7 oktober
Over Hoop Gesproken met Kees Klomp πŸ’š
Kees gaat iedere maand één maandagavond een hoopvol gesprek aan, deze avond met niemand minder dan Nynke Laverman. Over Hoop gesproken wordt georganiseerd door De Veranderschool.

14 oktober
Workshop Mijn Verborgen Impact 🌏
Mireille Wille (van Think Big Act Now) laat zien waar we, vaak zonder het bewust te zijn, onze voetafdruk achterlaten en hoe we dat anders kunnen doen.

21 oktober
Lezing Biodiversiteit in je eigen tuin met Ruth van Dijken 🌷
Krijg een nieuwe kijk op je eigen groenbeheer en op alles wat vliegt, kruipt, sluipt of knaagt. Je gaat naar huis met zin om de tuinhandschoenen aan te trekken en de natuur een handje te helpen.

28 oktober
Filmvertoning I am the river, the river is me 🌊
Volg een bijzonder reisgenootschap tijdens hun kanotocht over rivier de Whanganui. Deze rivier in Nieuw-Zeeland kreeg in 2017 als eerste rivier ter wereld dezelfde rechten als de mens.

Iedere maandag is kan er een vorkje meegepikt worden tussen 18.00 en 19.00 uur. Hierna begint de programmering of kan je gaan vergaderen met je club. Rond 21.00 uur ronden we altijd weer af en ga je vol frisse ideeΓ«n naar huis.

Wil jij een maandagavond bij ons vergaderen? Mail dan doejeding@degroeneafslag.nl. Tijdens Het Groene Clubhuis kan je vergaderen voor een zacht prijsje of zelfs gratis.

De Groene Afslag organiseert Het Groene Clubhuis samen met De Veranderschool. Tot maandagavond πŸ’š