Terug naar alle evenementen

UITVERKOCHT | POP UP DINER bij De Groene Afslag

  • De Groene Afslag 117 Amersfoortsestraatweg Laren, NH, 1251 AV Netherlands (kaart)

Eten als een God in Frankrijk. Op zaterdag 11 maart kan het tijdens het eerste POP UP diner in het restaurant bij De Groene Afslag.

100% plant-based, bereid door een chef die het vak leerde in het mekka van de room en de boter, Le Cordon Bleu. Sheila Struyck en De Groene Afslag chef Graham Sydney slaan deze avond de handen ineen en koken een fantastisch 4-gangen diner met Franse touch.

  • Datum: zaterdag 11 maart
  • Tijd: inloop vanaf 18.00 uur, aan tafel om 19.00 uur
  • Prijs: €34,90 p.p., excl. drankjes
  • Locatie: De Groene Afslag
  • Reserveren via www.degroeneafslag.nl en klik op zaterdag 11 maart in de oranje button.