Terug naar alle evenementen

18 SEPTEMBER | FILM COMMON GROUND

  • De Groene Afslag 117 Amersfoortsestraatweg Laren, NH, 1251 AV Netherlands (kaart)

Geïntroduceerd door Collectieve Action en de Veranderschool

Deze inspirerende en positieve documentaire, Common Ground, laat zien hoe belangrijk gezonde bodems zijn voor ons eten en welzijn. Met een frisse blik wordt getoond hoe regeneratieve landbouw niet alleen ons voedsel gezonder maakt, maar ook onze planeet beschermt en ons welzijn een boost geeft.

In Common Ground worden regeneratieve boeren in de schijnwerpers gezet die oude, pre-koloniale technieken van inheemse en zwarte boeren nieuw leven inblazen. Deze methoden kunnen de bodem herstellen, het leven van mensen in Amerika verbeteren en een duurzame toekomst bouwen voor de generaties die na ons komen.

Van dezelfde makers als “Kiss the Ground” (te zien op Netflix), biedt deze leerzame film wederom inzicht van wetenschappers en betrokken beroemdheden. Ze laten zien hoe de gezondheid van de aarde een sleutelrol speelt in de strijd tegen klimaatverandering en voor het behoud van onze planeet. Common Ground belicht het verhaal vanuit verschillende invalshoeken en is een must-see voor iedereen die geeft om onze toekomst. Mis deze inspirerende documentaire niet!

De film zet de schijnwerpers op regeneratieve boeren die oude, pre-koloniale technieken van inheemse en zwarte boeren weer tot leven brengen. Deze methoden kunnen de bodem herstellen, het leven van mensen in Amerika verbeteren en een duurzame toekomst bouwen voor de generaties die na ons komen.

Trailer: https://commongroundfilm.org

Datum: woensdag 18 september
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
Plaats: De Groene Afslag
Prijs: € 25,- incl. daghap om 18.00 uur / alleen film om 19.00 uur € 10,-
Tickets via https://bit.ly/46wqPCS