Al jullie gebeden zijn verhoord, De Groene Afslag begint stap voor stap met avondopeningen.
Wij zijn nu iedere vrijdagavond geopend en je kan komen genieten van een twee-, drie- of viergangen diner. Wijntje erbij of een lokaal 0.0 biertje en het uitje is compleet. Het diner serveren wij vanaf 18.00 uur en je bent vooraf al hartstikke welkom voor een borreltje.
Het menu is iedere week anders en iedere week een verrassing, want de chef kookt met de seizoenen. Je kan kiezen uit:
Hoofdgerecht + dessert € 29,50
Voor-, hoofdgerecht + dessert € 34,50
Voor-, tussen-, hoofdgerecht + dessert € 44,50
Alles wat uit onze keuken komt is plantaardig en de prijzen zijn exclusief drankjes.
Wij vragen bij de reservering een kleine aanbetaling. Maar je kan 48 uur van tevoren gewoon kosteloos annuleren.
Klik hier voor de reserveringstool pop-up.
ps. Wij zijn ook iedere maandagavond geopend en dan wordt er een gezellige daghap geserveerd.